Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prune uscate fara samburi, 250g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1185 lei Lei
Cod produs
354
Out Of stock
Descriere
Consumul de prune uscate fara samburi constituie inca un avantaj deoarece sporesc, prin vitamina C, capacitatea deabsorbtie a fierului.

Prunele uscate contin doi fitonutrienti unici, denumiti acid clorogenic si neoclorogenic, care au calitati antioxidante puternice, distrugand radicalii liberi care ataca celulele umane. In acelasi timp, fenolii, alti compusi benefici din prune, protejeaza stratul natural de grasimi care compun neuronii creierului uman.

Consumul de prune uscate constituie inca un avantaj deoarece sporesc, prin vitamina C, capacitatea deabsorbtie a fierului. Acest fructare mari proprietati energizante, in special datorita continutului natural de zaharuri. Sunt recunoscute si pentru ca pot alunga oboseala sau senzatia de stres, dar si pentru ca sunt un aliat de incredere al majoritatii functiilor intestinale.

Principalele beneficii pentru prunele uscate: stimuleaza memoria, ideala in diete, previn bolile de inima si diabetul, contin carbohidrati buni, bogate in vitamina C, trateaza constipatia, combat anemia si sunt benefice pentru oase.

Prunele uscate se pot include in aprope toate preparatele delicioase sau sa se consume ca pe o gustare. Sunt moi si savuroase.

Ingrediente: prune uscate fara samburi 99.9%, sorbat de potasiu.

Prunele uscate moi fara samburi se pot include in aprope toate preparatele delicioase sau sa se consume ca pe o gustare.

Specificatii:

Cantitate: 250 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura