Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Caise uscate, deshidratate, bio 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

195 lei Lei
Cod produs
331
Out Of stock
Descriere
Caisele bio uscate, deshidratate, constituie una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina A, C si complexul vitaminic B, potasiu si betacaroten

Constituind una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina A, C si complexul vitaminic B, potasiu si betacaroten, caisele sunt un adevarat leac pentru organism, in lupta contra bacteriilor si infectiilor, in dezvoltarea unei dentitii si unor oase solide, ne ajuta sa ne pastram o vedere buna si agera. Caisa ne protejeaza stomacul, ficatul, inima prin aportul suplimentar de vitamine si minerale.
Caisele sunt un laxativ usor in problemele de constipatie datorita continutului de celuloza si a pectinei ajuta la digestie atunci cand este consumata inainte de masa.
Caisele uscate bio se consuma ca atare, in salate de fructe, iaurt, smoothie-uri sau in prajituri.
Fructele de caise uscate sau deshidratate bio, sunt recomandate in caz de anemie, edem, depresii, insomnii, astenie, inapetenta (lipsa poftei de mancare), constipatie, litiaza biliara, rahitism, detoxifiere, boli reumatice.
Ingrediente: caise uscate bio din agricultura ecologica.

Caisele bio uscate (deshidratate) constituie una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina A, C si complexul vitaminic B, potasiu si betacaroten

Specificatii:

Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura