Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dude albe uscate, deshidratate, bio 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1492 lei Lei
Cod produs
332
Out Of stock
Descriere
Dudele albe uscate sau deshidratate BIO sunt o sursa buna de fier, calciu, vitaminele A, C, E si K, vitamine din complexul B, folati

Dudele albe sunt cultivate in sudul Europei, Orientul Mijlociu, Africa de Sud sau in Subcontinentul Indian.
Dude albe uscate sau deshidratate, bio: contin fitonutrienti esentiali unui organism sanatos cum ar fi polifenoli, minerale si vitamine.
Dudele mai contin resveratol, un alt polifenol cu proprietati antioxidante ajuta la buna functionare a sistemului circulator si creste productia oxidului nitric, o substanta ce regleaza transmisiile dintre neuroni si ajuta la eliberarea anumitor hormoni.
Dudele albe sunt o sursa buna de fier, calciu, vitaminele A, C, E si K, vitamine din complexul B, folati si contribuie la sanatatea sistemului digestiv prin cantitatea mare de fibre pe care o contin. De asemenea, aceste fructe mici mai contin carotenoizi ca luteina si zeaxantina care protejeaza ochii de actiunea radicalilor liberi.
Sunt preferate in tarte, alaturi de alte fructe de padure sau in placinte. Sunt un ingredient pretios in inghetate, smoothie-uri sau in varianta uscata, in prajituri. Pot fi consumate dude albe uscate bio la micul dejun alaturi de un iaurt simplu de casa sau impreuna cu cerealele preferate.
Ingrediente: dude bio albe uscate, deshidratate din agricultura ecologica.

Dudele albe uscate, deshidratate, BIO sunt o sursa buna de fier, calciu, vitaminele A, C, E si K, vitamine din complexul B, folati.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura