Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Faina de cocos, bio eco 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Cod produs
367
Out Of stock
Descriere
Faina de cocos bio eco contine mai multe proteine decat faina de grau. O portie de 100 de grame de faina de cocos contine 19 grame de proteine

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa incerci faina de cocos bio este acela ca spre deosebire de fainile de grau, orz si secara, este fara gluten. Intoleranta la gluten poate cauza balonare, dureri abdominale, tulburari de tranzit intestinal sau o absorbtie deficitara a nutrientilor din alimente. De aceea, daca ai astfel de probleme, poti folosi cu succes faina de cocos bio, ecologica.

Faina de cocos este bogata in fibre alimentare. O lingura cu faina de cocos bio, are 5 grame de fibre, spre deosebire de faina de grau integrala (0,8 grame de fibre intr-o lingura) sau faina alba de grau (0,2 grame de fibre intr-o lingura). In plus, o mare parte din fibrele care se afla in faina de cocos sunt insolubile, ceea ce iti da senzatia de satietate pe o perioada mai mare de timp, imbunatateste sanatatea colonului si ajuta impotriva constipatiei. Chiar daca pare greu de crezut, faina de cocos contine mai multe fibre decat unele fructe si legume.

Faina de cocos bio contine mai multe proteine decat faina de grau. O portie de 100 de grame de faina de cocos contine 19 grame de proteine, in timp ce faina de grau, doar 10. Chiar daca aceste proteine nu contin toti aminoacizii esentiali pentru organism, ele contribuie la necesarul zilnic de proteine.
O puteti folosi la prepararea prajiturilor, a aluaturilor pentru tarte, dar si in sosuri sau diferite feluri de smoothie-uri.
Ingrediente: faina de cocos, bio eco, din agricultura ecologica.

Specificatii:

Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura