Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte de cedru, bio 75g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2056 lei Lei
Cod produs
380
Out Of stock
Descriere
Seminte de cedru bio, eco, din agricultura ecologica, cu un contin mare de minerale si vitamine pretioase, bogate in acizi grasi nesaturati.

Cedrul este un conifer originar din Muntii Atlas din Algeria, raspandit si in Muntii Libanului. Semintele de cedru contin multe minerale si vitamine pretioase si sunt bogate in acizi grasi nesaturati.
Aport micronutritional seminte de cedru: Calciu 31 mg, Fier 2,8 mg, Magneziu 270 mg, Fosfati 370 mg, Potasiu 552 mg, Zinc 2,1 mg, Cupru 3,7 mg, Mangan 0,84 mg, Seleniu 0,002 mg.
Au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, imbunatatesc compozitia sangelui, contribuie la scaderea nivelului de colesterol. Semintele de cedru au un efect benefic asupra sistemului digestiv si imbunatatesc metabolismul. La aparitia calculilor biliari si a bolilor de ulcer medicina populara recomanda consumul nucilor de cedru cu miere.
Consumul de seminte de cedru prezinta o metoda profilactica impotriva bolilor oncologice. Samburii de cedru bio au aceeasi intrebuintare in bucatarie ca si samburii de pin. Aroma lor salbatica si fina se potriveste atat in mancarurile gatite, cat si in salate, dar si in multe alte preparate.
Semintele de cedru se consuma ca atare, in salate, iaurturi preferabil dimineata pe stomacul gol, pentru un plus de efect.
Ingrediente: semin?e de cedru bio din agricultura ecologica.

Seminte de cedru bio ce contin multe minerale si vitamine pretioase si sunt bogate in acizi grasi nesaturati.

Specificatii:
Cantitate: 75 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura