Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nuci pecan, 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2439 lei Lei
Cod produs
379
Out Of stock
Descriere
De la nuci pecan se consuma miezul, fiind foarte bogat in lipide (65-70 %). 73 % reprezinta acidul oleic (mono-nesaturat) si 17 % acid linoleic (poli-nesaturat)

Miezul nucilor pecan care este foarte bogat in lipide (65-70 %), din care 73 % reprezinta acidul oleic (mono-nesaturat) si 17 % acid linoleic (poli-nesaturat).

Se cunoaste faptul ca un consum zilnic de acid oleic (din ulei de masline, ulei de nuca sau nuci) reduce riscul unor boli cardiovasculare. De asemenea, miezul din nuci pecan este bogat in proteine, K, Ca, P, Fe, Zn, vitaminele A, C, E, B1, B2, B3, B6, fibre, carbohidrati, etc.

Beneficii nuci pecan: contribuie la sanatatea digestiva, elimina constipatia, stimuleaza sanatatea inimii, contribuie la sanatatea oaselor si a dintilor, previn durerile musculare, au efect antiinflamator, presiune arteriala scazuta, reducerea riscului de accident vascular, reducerea riscului de cancer la san.

Miezul este utilizat pentru consum in stare proaspata, sarat, prajit sau se utilizeaza in cofetarie, pentru diverse preparate cum sunt inghetata, bomboanele, prajiturile, etc.

Ingrediente: nuci pecan naturale jumatati.

De la nuci pecan se consuma miezul care este foarte bogat in lipide (65-70 %), din care 73 % reprezinta acidul oleic (mono-nesaturat) si 17 % acid linoleic (poli-nesaturat).

Specificatii:

Cantitate: 200 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura