Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Miez samburi de caise dulci, raw 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1046 lei Lei
Cod produs
370
Out Of stock
Descriere
Medicina chineza foloseste samburi de caise dulci, cu miros si gust de migdala, ca remedii valoroase pentru persoanele cu probleme respiratorii

Miezul de samburi de caise dulci este folosit de foarte mult timp ca si medicament. In medicina chineza, samburii de caise, cu mirosul si gustul de migdala, sunt un remediu valoros pentru persoanele cu probleme respiratorii si previne imbatranirea. Nutritionistii confirma efectele medicinale ale samburilor de caise, care fac concurenta cu caisa.
Samburii de caise este bogat in proteine si acizi grasi principali - acid oleic si acid linoleic - uleiul extras din samburi este folosit impreuna cu florile de cais la fabricarea unor produse benefice pentru tenul uscat sau imbatranit, ridat, hranind si revitalizand pielea. Uleiul obtinut din samburi de caise este folosit pentru masaj si la aromaterapie, pentru ca ne calmeaza pielea si simturile prin mirosul sau placut.
Samburii de caise sunt indicati in cazurile de parazitoze intestinale, afectiuni respiratorii, astm bronsic, tuse, hipertensiune sau afectiuni ale inimii - consumati ca atare, 6-7 samburi pe stomacul gol.
Ingrediente: miez din samburi de caise dulci.

Medicina chineza foloseste samburi de caise, cu miros si gust de migdala, ca remedii valoroase pentru persoanele cu probleme respiratorii

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura