Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Alune de padure, miez Raw Bio 150g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1526 lei Lei
Cod produs
363
Out Of stock
Descriere
Alunele de padure crude, Raw Bio, bogate in grasimi, proteine, hidrati de carbon, saruri minerale de potasiu, fier, calciu, fosfor, sulf, cupru, vitaminele A, B, C

Alunul este arbust cu inaltimea de 4-5 m raspandit in regiunile de deal pana la campie.
Alunele de padure raw bio, sunt bogate in grasimi, proteine, hidrati de carbon, saruri minerale de potasiu, fier, calciu, fosfor, sulf, cupru si vitaminele A, B si C.
Alunele de padure crude bio sunt foarte nutritive dand un raport mare de energie pentru adolescentii in crestere, sarcina, sportivi si anemie.
Beneficii ale consumului de alune de padure raw bio: stimuleaza si imbunatateste digestia, ofera protectie pentru sistemul cardiovascular, contribuie la asigurarea necesarului de proteine, ajuta sa-ti mentii pielea tanara si sanatoasa, te ajuta sa slabesti sau sa-ti tii sub control greutatea corporala, este de folos celor care sufera de intoleranta la gluten, contribuie la intarirea sistemului imunitar, te ajuta sa concepi si sa nasti copii sanatosi, te ajuta sa previi formarea pietrelor la rinichi.
Ingrediente: alune de padure raw bio, fara coaja (miez), din agricultura ecologica.

Alunele de padure (crude) raw bio sunt bogate in grasimi, proteine, hidrati de carbon, saruri minerale de potasiu, fier, calciu, fosfor, sulf, cupru si vitaminele A, B si C.

Specificatii:
Cantitate: 150 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura