Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fasole mung, bio 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1826 lei Lei
Cod produs
387
Out Of stock
Descriere
Condumul de fasole mung bio aduce un continut ridicat de nutrienti printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc si diverse vitamine B

Fasolea Mung bio este un soi de leguminoasa mica si verde din aceeasi familie cu mazarea si lintea, este o sursa bogata de proteine, fibre, antioxidanti si fitonutrienti. Desi in cele mai multe parti ale lumii este mai putin populara decat alte varietati de leguminoase, cum ar fi nautul sau fasolea neagra, fasolea mung are multe beneficii pentru sanatate!

Condumul de fasole mung bio aduce un continut ridicat de nutrienti printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc si diverse vitamine B.
Constituie un aliment consistent, fiind bogat in proteine, amidon rezistent si fibre alimentare.

Datorita densitatii sale nutritive ridicate, fasolea mung este considerata utila in protejarea contra unor boli cronice, asociate cu varsta, printre care boala de inima, cancer, diabet si obezitate.

Boabele de fasole mung bio uscate pot fi consumate crude, gatite (intregi sau despicate), fermentate, sau macinate sub forma de faina.
Ingrediente: fasole mung bio din agricultura ecologica.

Fasolea mung bio, are un continut ridicat de nutrienti printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc si diverse vitamine B.

Specificatii:

Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura