Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amaranth, bio 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
382
Out Of stock
Descriere
Amaranth bio, Poate sa fie folosit in curele de slabire, datorita continutului bogat in fibre si proteine, dar si pentru ca are putini carbohidrati

Amaranth, este un membru al familiei Amaranthaceae. Amaranthul este o planta stufoasa, care ajunge pana la 5 - 7 metri si face o floare de o culoare puternica mov magenta care ramane la fel chiar si cand este rupta ("floare nemuritoare"). Amarantul este acum recunoscut ca un aliment foarte nutritiv, se cultiva atat pentru frunze cat si pentru semintele sale. Desi pare ca a aparut in civilizatia moderna peste noapte, el este un aliment consumat inca de pe vremea aztecilor si mayasilor din America Centrala.
Aceasta planta amaranth contine o multime de antioxidanti, minerale, fibre, fier si o cantitate insemnata de calciu, magneziu si acid folic. Mai contine squalena, ce ajuta la reducerea colesterolului si lupta impotriva cancerului.
Este un secret al longevitatii si sanatatii, ofera organismului mai multa energie, stabilizeaza nivelul glicemiei.
Amaranth bio, Poate sa fie folosit in curele de slabire, datorita continutului bogat in fibre si proteine, dar si pentru ca are putini carbohidrati, are valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara.
Are semintele bogate in fier, de aceea ajuta la combaterea anemiei si la cresterea sanatoasa a copiilor.
Deoarece amaranthul se coaguleaza foarte repede la rece se recomanda a fi consumat cat este cald. Se poate prepara, gati ca oricare alte cereale dar devine mai lipicios atunci cand este fiert foarte tare, in schimb este deosebit de hranitor.
Daca se gateste in oala cu presiune, fierberea amaranthului dureaza doar 10 minute. Amaranthul se poate combina excelent impreuna cu hrisca, orezul brun, meiul dar si cu porumbul, ceapa si fasolea.
Ingrediente: boabe de amaranth BIO, din agricultura ecologica.

Amaranthul bio se poate combina excelent impreuna cu hrisca, orezul brun, meiul dar si cu porumbul, ceapa si fasolea.

Specificatii:
Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura