Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Orez rosu, integral, bio 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1744 lei Lei
Cod produs
391
Out Of stock
Descriere
Orez rosu bio (orez neprelucrat), cu numeroase proprietati ce mentin un organism sanatos. Ingrediente: boabe de orez rosu bio, din agricultura ecologica.

Orezul rosu bio este un orez neprelucrat, cu numeroase proprietati ce mentin un organism sanatos. Pe langa numeroasele efecte benefice asupra sanatatii, orezul rosu este recomandat in meniul copiilor si datorita culorii sale vesele, ce trezeste apetitul celor mici.
Orezul rosu se deosebeste de celelalte tipuri de orez prin cantitatea de vitamina E si antioxidantii naturali continuti. Orezul rosu contine vitamina B6, este o sursa excelenta de magneziu, fier, mangan, zinc, minerale ce intaresc sistemul imunitar si feresc organismul de actiunea radicalilor liberi. De asemenea orezul rosu este important datorita fibrelor si a carbohidratilor complecsi ce regleaza nivelul de zahar din sange, reduc colesterolul, mentin sanatatea vaselor de sange, previn bolile cardiovasculare.
Spre deosebire de alte tipuri de orez, in orezul rosu bio se gasesc lignani, un grup de compusi chimici cu rol esential in toate procesele oragnismului uman. Acest grup de lignani previne aparitia cancerului, regleaza nivelul hormonal, ajuta la intarirea sistemului imunitar, alaturi de antioxidanti etc.
Ingrediente: boabe de orez rosu bio, din agricultura ecologica.

Orez rosu bio integral (este un orez neprelucrat), cu numeroase proprietati ce mentin un organism sanatos.

Specificatii:
Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura