Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de cocos ExtraVirgin Bio Eco presat la rece 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3613 lei Lei
Cod produs
409
Out Of stock
Descriere
Uleiul de cocos ExtraVirgin Bio presat la rece, este un ulei Ecologic/Organic versatil si categoric cu numeroase beneficii terapeutice si cosmetice. 500 ml

Produsul ulei de cocos ExtraVirgin Bio, certificat ecologic, presat la rece, nerafinat, nehidrogenat si neaditivat, este un ulei versatil, categoric cu numeroase beneficii terapeutice si cosmetice. Uleiul extravirgin de cocos bio se obtine prin presarea si filtrarea pulpei nucii de cocos prin metode ecologice.
Ulei de cocos extravirgin este o grasime vegetala compusa in intregime din trigliceride (acizi grasi cu lant mediu) si nu are colesterol. Are in compozitia sa acid lauric, un acid gras care are proprietatea de a distruge o serie de bacterii si virusi care se regasesc si in laptele matern.

Consumul de ulei de cocos bio extravirgin bio activeaza metabolismul ajutand astfel la arderea excesului de grasime din corpul nostru putand fi integrat in dietele hipocalorice. Creste concentratia in sange de colesterol bun (HDL) in detrimentul colesterolului rau (LDL). Aportul de cantitati moderate de ulei de cocos bio ajuta la combaterea si prevenirea anumitor boli de origine hormonala, cum ar fi hipertrofia de prostata, ovar polichistic, in consecinta, formele de acnee cauzate de aceste boli.

Prezenta acizilor grasi cu lant mediu alcatuiesc un factor de protectie impotriva bolilor cardiovasculare (arteroscleroza) si bolile degenerative, cum ar fi boala Alzheimer. Antioxidantii ce sunt in acest ulei de cocos extravirgin bio, ajuta la combaterea efectelor radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea celulara.
Din punct de vedere cosmetic uleiul de cocos bio extravirgin are proprietati emoliente, hidratante, antibacteriene (se poate folosi pe pielea acneica) si protective. Da luminozitate parului opac, hidratandu-l si catifeleaza pielea expusa la soare.

Dupa 25 grade Celsius uleiul de cocos bio extravirgin devine lichid fara a-si pierde proprietatile.
Uleiul extravirgin din cocos bio este nelipsit in dieta vegetariana si raw-vegana.
Se poate consuma ulei de cocos bio in prajituri, inghetata, ciocolata, tarte, salate sau ca atare.
Ingrediente: ulei extravirgin din nuci de cocos din agricultura ecologica / bio / eco.

Specificatii:

Cantitate: 500 ml
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura