Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Boabe de cacao crude, raw bio 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1693 lei Lei
Cod produs
416
Out Of stock
Descriere
Boabele de cacao intregi bio crude (raw) au de 4 ori mai multi antioxidanti. Consumul de cacao boabe crude reduce si riscul afectiunilor cardiovasculare.

Cacao boabe sunt semintele interne din fructul arborelui de cacao. Aceste boabe ecologice contin o importanta cantitate de antioxidanti, dintre care polifenolii, epicatechinele si catechinele, care ne ajuta in lupta contra radicalilor liberi.

Boabele de cacao nu au zahar si contin o importanta cantitate de magneziu ce este necesar pentru sanatatea inimii, oaselor, dintilor, muschilor si a nervilor. Sunt si o sursa importanta de fier, zinc, mangan, crom si vitamina C. De asemenea, contin din abundenta feniletilamina care ajuta la cresterea puterii de concentrare si combate depresia pe cale naturala.

Consumul de boabe de cacao crude reduce riscul afectiunilor cardiovasculare. Boabele de cacao au proprietati benefice care le fac utile in lupta organismului impotriva colesterolului rau si ne ajuta sa pierdem in greutate. Ele sunt remediul natural impotriva grasimilor "rele", reducand semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor boabe da cacao minunate previne diabetul si obezitatea. Ne fac bine pentru ca sunt un optim stimulant al metabolismului, avand totodata un anumit efect vasodilatator si diuretic.

Compusii din cacao boabe stimuleaza eliberarea de endorfina si serotonina - hormonii fericirii.
Cacao boabe crude contine de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi antioxidanti decat afinele.
Boabe de cacao raw bio se pot consuma ca atare, sunt o combinatie excelenta cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, seminte etc.
Boabe de cacao crude, se pot macina si folosi la diverse shake-uri, deserturi, bauturi, etc.
Profitati de beneficiile minunate consumand zilnic boabe de cafea, fiind un remediu natural extrem de aromat.
Ingrediente: boabe crude de cacao din agricultura ecologica.

Specificatii:

Cantitate: 200 g

Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura