Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cacao pudra, bio 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei Lei
Cod produs
418
Out Of stock
Descriere
Cacao pudra bio provine de la boabele de cacao eco (ecologice), dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao.

Cacao pudra bio, provine de la boabele de cacao eco, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Doar dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana la obtinerea unei pudre foarte fine.

Pudra de cacao bio are culoarea maro, cu gust amarui si da gustul unic de ciocolata atunci cand preparam cu ea deserturi.

Cacao pudra bio este un produs foarte delicios si contine antioxidanti, vitamina C, minerale (mangan, zinc, cupru, fier, crom, magneziu), feniletilamina si pelifenoli.
Idei pentru folosirea pudrei de cacao eco/bio: bomboane si batoane de ciocolata, inghetata de ciocolata, presarati peste salata de fructe, se poate amesteca pudra de cacao cu untul de nuci pentru un gust mai delicios sau combinati pudra de cacao eco cu nectarul de agave (sau miere) pentru a obtine un sirop foarte gustos de ciocolata.

Cacao pudra bio provine de la boabele de cacao eco, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao.

Specificatii:

Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura