Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra Catuaba, 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

388 lei Lei
Cod produs
274
Out Of stock
Descriere
Catuaba pudra este un nutrient puternic ce a fost folosit de secole pentru spectaculoasele sale calitati fiziologice si psihologice

Catuaba este un nutrient puternic ce a fost folosit de secole pentru spectaculoasele sale calitati fiziologice si psihologice. Pentru prima data a fost descoperita de indienii Tupi din Brazilia, scoarta provine de la arborele Catuaba, un arbore ce nu este inalt, care creste repede si are flori portocalii sau galbene si un fruct ce nu este comestibil.
Pudra de catuaba este benefica asupra sanatatii, creste natural energia concomitent cu intarirea sistemului imunitar al organismului.
Catuaba pudra asigura o stare mentala sanatoasa si o stare de spirit deosebita, calmand nervii, combate insomnia, mareste capacitatea de concentrare si memoria.
Pudra din arborele Catuaba a devenit recunoscuta pentru proprietatile sale de a creste libidoul si dorinta sexuala, asigura o functie genitala sanatoasa la barbati,poate normaliza functionarea prostatei si sa imbunatateasca sistemul reproductiv masculin.
Beneficiile pudrei de Cutuaba sunt: stimularea imunitatii, combaterea insomniei, imbunatatirea memoriei si capacitatii de concentrare, reducerea anxietatii, cresterea libidoului, proprietatile afrodisiace, imbunatatirea energiei si rezistentei.
Se poate consuma aproximativ 3-5 g pe zi in fresh-uri, apa sau ceaiuri.
Ingrediente: catuaba pulbere, pulbere.

Catuaba pudra este un nutrient puternic ce a fost folosit de secole pentru spectaculoasele sale calitati fiziologice si psihologice.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura