Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere Astragalus pudra bio eco 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3727 lei Lei
Cod produs
265
Out Of stock
Descriere
Radacina de Astragalus bio eco pudra (pulbere), este consacrata pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar

De secole pulberea din radacina de astragalus este folosita ca si tonic in medicina traditionala chineza. Aceasta planta este consacrata pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.
Astragalusul are proprietatea de a ajuta organismul sa lupte cu diferite tipuri de stres, incluzand stresul fizic, mental sau emotional. Este recunoscut si pentru proprietatile antivirale si antibacteriene, principala sa utilizare fiind cea destinata cresterii imunitatii sistemice a organismului.
Este una din laudatele plante tonice, are un efect de tonifiere puternic a Qi-ului vital al organismului. Astragalusul avand efect de tonifiere asupra Qi-ului sprijina direct plamanii si splina - ceea ce inseamna ca sporeste energia preluata de organism din alimentele pe care le mancam si din aerul pe care il respiram.
Pudra de astragalus eco fiind bogata in fitonutrienti se poate adauga in mancaruri, are un gust placut si in sucul proaspat de fructe sau legume, in smoothies, retete raw, etc.
Puteti sa folositi zilnic aproximativ 3-5 g.
Ingrediente: astragalus pulbere (pudra) bio eco din agricultur? ecologica.

Radacina de astragalus bio eco este folosita ca si tonic in medicina traditionala chineza. Astragalus pudra / pulbere, este consacrata pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura