Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra Ashwagandha (ashwaganda), pulbere Bio Eco 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2793 lei Lei
Cod produs
264
Out Of stock
Descriere
Supranumita si Ginseng Indian, Ashwagandha pudra sau pulbere bio eco, contine substante precum lactone, alcaloizi, colia, acizi grasi, aminoacizi

Supranumita si Ginseng Indian, Ashwagandha bio eco pudra / pulbere, contine substante utile din punct de vedere medicinal precum lactone, alcaloizi, colia, acizi grasi, aminoacizi.
Pudra din radacina de Ashwagandha (ashwaganda) este cunoscuta ca un remediu extraordinar pentru regenerarea sistemului nervos si un remediu ayurvedic impotriva stresului. Este si un puternic tonic cerebral. Pudra de Ashwagandha bio diminueaza mult efectele stresante ale vietii cotidiene cat si de alta natura.
Ashwagandha eco (organica) pudra prezinta totodata si capacitti de crestere a masei musculare, sporind performantele atletilor.
A se consuma intre 3 si 6 grame pe zi, se incepe cu 1/8 dintr-o lingurita si se creste doza incet la 1/2 de lingurita sau mai mult in cazul in care folositi pudra ca baza zilnica in alimentatia dumneavoastra. Pentru cei care consuma ocazional se recomanda intre 5 pana la 10 grame.
Ingrediente: Ashwagandha (ashwaganda) pudra, pulbere eco bio din agricultura ecologica.

Supranumita si Ginseng Indian, Ashwagandha pudra bio sau ashwaganda pulbere ecologica, contine substante utile din punct de vedere medicinal precum lactone, alcaloizi, colia, acizi grasi, aminoacizi.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura