Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra bio Ciuperci Reishi (Ganoderma Lucidum) 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3575 lei Lei
Cod produs
276
Out Of stock
Descriere
Consumul de ciuperci Reishi, Ganoderma Lucidum Bio pudra sau pulbere ajuta la asimilarea mai buna a ingredientelor active si la intarirea sistemului imunitar

Ciuperca Reishi BIO sau Ganoderma lucidum are proprietati deosebite care ofera o multitudine de beneficii. Are in compozitia sa vitamine (C, D, A, B2, B3, B6, B7, acid folic, etc), minerale (fier, calciu, zinc, magneziu, germaniu), polizaharide solubile in apa, peptide, aminoacizi, acid oleic si proteine.
Consumul pudrei de ciuperci Reishi BIO impreuna cu vitamina C ajuta organismul sa asimileze mai bine ingredientele active. Ajuta la cresterea si intarirea sistemului imunitar.
Utilizata in afectiuni hepatice, afectiuni respiratorii, reduce simptomele si durerile intalnite in artrite, artroze, reumatism, afectiuni ale pielii (in special alergii), tumori si guta.
Pudra de ciuperci Reishi ecologica are efect benefic si impotriva astmului, reduce nivelul zaharului din sange si nevoia de insulina la persoanele cu diabet. Trateaza insomnia, reduce sangerarile menstruale abundente, hemoroizii, elimina constipatia. Rezultate eficiente in tratarea hepatitelor de tip A, B sau C. Este denumita si "elixirul nemuririi" se poate intrebuinta ca si ajutant in aproape orice afectiune.
Pudra de ciuperci Reishi bio se poate folosi: 0,5-1 g/zi, dimineata in amestec cu apa, ceai, fresh-uri, smootie-uri, etc.
Ingrediente: extract pulbere de Ganoderma Lucidum BIO (Reishi) din agricultura ecologica.

Consumul pudrei de ciuperci Reishi BIO sau Ganoderma lucidum, impreuna cu vitamina C ajuta organismul sa asimileze mai bine ingredientele active. Ciupercile Reishi ajuta la cresterea si intarirea sistemului imunitar.

Specificatii:
Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura