Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere bio Iarba de grau, Germania, 125g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159 lei Lei
Cod produs
286
Out Of stock
Descriere
Iarba de grau pulbere BIO, are efecte terapeutice remarcabile in procesul de detoxifiere, regenerare si in lupta contra cancerului. Provinienta Germania

Iarba de grau pulbere BIO are efecte terapeutice remarcabile in procesul de detoxifiere, regenerare si in lupta contra cancerului.
Iarba de grau pulbere ajuta la cresterea nivelului de energie si este un produs potrivit pentru curatarea organismului, contine clorofila, aminoacizi, vitamine si enzime care aduc multe beneficii organismului.
Datorita continutului ridicat de clorofila, iarba de grau pulbere are un efect puternic alcalin asupra organismului si ajuta la detoxifierea acestuia. Iarba de grau pulbere este sursa de clorofila, vitamine (A, B, C, E, K) enzime, minerale si aminoacizi, avand proprietati antioxidante.
Sucul din iarba de grau este supranumit si lichidul de aur, doar ca e verde. O portie de suc din iarba de grau bio contine: proteine, beta-caroten, multe minerale si este recunoscuta pentru usurarea digestiei si nu contine gluten.
Va recomandam o lingurita de iarba de grau pulbere BIO, de 3 ori pe zi cu bautura preferata: suc, shake, ceai, apa plata. Nu amestecati cu bauturi calde (peste 40 de grade).
Ingrediente: iarba de grau BIO, pulbere din agricultur? ecologic?, Germania.

Iarba de grau pulbere BIO, are efecte terapeutice remarcabile in procesul de detoxifiere, regenerare si in lupta contra cancerului.

Specificatii:
Cantitate: 125 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura