Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere bio Moringa 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2658 lei Lei
Cod produs
297
Out Of stock
Descriere
Moringa pulbere bio, ecologica sau "alimentul cu o mie de proprietati" contine toti aminoacizii esentiali de care organismul nostru are nevoie

Moringa pulbere bio sau "alimentul cu o mie de proprietati" contine toti aminoacizii esentiali de care organismul nostru are nevoie. Moringa contine de douazeci de ori mai mult fier decat spanacul, de patru ori mai multa vitamina A decat morcovii, de doua ori mai multe proteine decat iaurtul, de trei ori mai mult potasiu decat bananele si calciu de patru ori mai mult decat laptele. Aceasta contine vitamina E si vitamina C intr-o cantitate de sapte ori mai mare decat portocalele.
In medicina ayurvedica se spune ca moringa pulbere sau pudra, poate preveni 300 de boli.
Datorita proprietatilor sale antioxidante, moringa pulbere BIO, protejeaza sistemul imunitar si vederea, este utila in prevenirea diabetului. Moringa are si proprietati antiinflamatorii si antibacteriene. Consumul de moringa pudra poate sa protejeze ficatul si sa stabilizeze tensiunea arteriala. Moringa este utila si in tratarea astmului bronsic.
Sugestie de folosire pentru pudra bio de moringa: 1-4 lingurite pe zi in shake-uri, lapte, cereale, salate, sucuri naturale de fructe si de legume.
Ingrediente: moringa BIO pudra/pulbere din cultura ecologica.

Moringa pulbere bio, ecologica sau "alimentul cu o mie de proprietati" contine toti aminoacizii esentiali de care organismul nostru are nevoie.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura