Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Graviola pulbere, 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

485 lei Lei
Cod produs
284
Out Of stock
Descriere
Proprietatile graviola pulbere: antidepresiv, antifungic, stimulent digestiv, antibacterian, calmeaza durerile, depresant cardiac, vasodilatator, hipotensiv

Planta graviola a facut parte din medicina traditionala a Americii Centrale si de Sud de secole, triburile din aceste zone foloseau mugurii si frunzele ca antiecotic natural. Fructul graviola este rodul copacului denumit guanabana, care creste preponderent in America de Sud.
Fructul este comestibil si este plin de nutrienti, vitamina C, grupul B de vitamine si contine peste 82 de oligoelemente.
Graviola pulbere are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice). Graviola pulbere este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor, ca intaritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.
Proprietatile pudrei de graviola: antidepresiv, antifungic, stimulent digestiv, antibacterian, calmeaza durerile, depresant cardiac, vasodilatator, hipotensiv.
Se poate consuma 1 lingurita de graviola pudra de 2-3 ori pe zi in apa plata, fresh-uri din fructe sau legume.
Ingrediente: graviola pulbere.

Proprietatile graviola pulbere: antidepresiv, antifungic, stimulent digestiv, antibacterian, calmeaza durerile, depresant cardiac, vasodilatator, hipotensiv.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura