Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere bio Maca 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2118 lei Lei
Cod produs
295
Out Of stock
Descriere
Maca pulbere BIO ofera o gama larga de nutrienti, maca pudra este abundent in calciu si vitamine incluzand vitamina C, B2 (Riboflavina) si B6

Planta maca are radacina mica si creste de obicei la altitudini de peste 3.500 de metri.
Maca pulbere BIO a fost de-a lungul timpului utilizata in nutritie si a evoluat ca fiind un "superaliment" modern. Maca ofera o gama larga de nutrienti, este abundent in calciu si vitamine incluzand vitamina C, B2 (Riboflavina) si B6.
Maca pulbere BIO este sursa de fibre, minerale si carbohidrati. Maca mai este numita si ginsengul din Anzi. Regleaza secretia hormonilor suprarenali, hipofizari si tiroidieni. Printre efectele produse de maca pulbere, se numara si actiunea de regenerare si reintinerire puternica a organismului.
Ati putea folosi pulbere de maca bio si in combinatie cu alte superalimente, cate o lingurita de 3 ori pe zi cu bautura preferata: suc, shake, ceai, apa plata. Nu amestecati cu bauturi calde (peste 40 de grade).
Ingrediente: maca pudra (pulbere) BIO din agricultur? ecologic? 200 g.

Maca pudra (pulbere) BIO ofera o gama larga de nutrienti, maca pudra este abundent in calciu si vitamine incluzand vitamina C, B2 (Riboflavina) si B6.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura