Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere, pudra Muira Puama 200g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

308 lei Lei
Cod produs
300
Out Of stock
Descriere
Muira Puama pulbere, contine diferiti esteri, rasini, substante amare si sitosterina, un glucozid, muira puamina, un principiu amar, o rezina, lipida

Coaja si lemnul sunt considerate de secole ca fiind unele dintre cele mai bune medicamente ale indienilor sud americani (provine din Brazilia). Lemnul sau foarte tare este renumit ca "lemn al potentei" fiind comparat cu yohimbe.
Muira Puama este arbust inalt de 1- 2 metri, care poate creste si pana la 5 m inaltime. Raspandit in sudul si sud vestul Paraguayului, zonele muntoase din Columbia si in special in bazinul fluviilor Amazon, Rio Negro si Orinoco.
Muira Puama, contine diferiti esteri, rasini, substante amare si sitosterina, un glucozid, muira puamina, un principiu amar, o rezina, lipida.
Actiuni: tonic al sistemului nervos central, afrodisiac. Muira Puama este considerat un panaceu de catre indigeni. Este un tonic neuro- muscular, produce o usoara excitatie cerebrala. Este si un afrodisiac renumit in Occident. Efectele acestei plante sunt durabile datorita faptului ca se elimina lent din organism. Muira puama nu are efecte toxice; este tolerata perfect de organism.
Ingrediente: Muira Puama pulbere (pudra).

Muira Puama pulbere, contine diferiti esteri, rasini, substante amare si sitosterina, un glucozid, muira puamina, un principiu amar, o rezina, lipida.

Specificatii:
Cantitate: 200 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura