Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sare de masa, Himalaya grunjoasa, 100% naturala, 500 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
429
Out Of stock
Descriere
Sarea roz de Himalaya grunjoasa este 100% pura, naturala si nerafinata, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai benefice varietati de sare din lume.

Sarea roz de Himalaya este 100% pura, naturala si nerafinata, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai benefice varietati de sare din lume. Este extrasa manual din minele de la baza muntilor Himalaya si nu are adaos de iod sau alti aditivi, nefiind tratata industrial. Culoarea roz se datoreaza continutului de oxid de fier si mangan. Fiind de o puritate deosebita, sarea roz de Himalaya are proprietati multiple pentru sanatate si este recomandata si in tratamentele medicale. Este o sursa extraordinara de minerale, este fara conservanti si este considerata una dintre cele mai sanatoase tipuri de sare din lume. Are efecte curative, energizante si revigorante, reduce oboseala si mareste rezistenta organismului, oferind vitalitate intregului corp.
Sarea de Himalaya s-a format in decursul a 250 milioane de ani prin secarea oceanului primordial, pastrand astfel componenta marilor preistorice.
Sarea de Himalaya contine toate cele 84 de minerale-elemente din cele aproximativ 92 care se regasesc in corpul uman: sodiu - cu actiune detoxifianta, zinc - ajuta la protejarea pielii, la cresterea imunitatii, magneziu - calmant, antistres, boron - regleaza functiile organismului, potasiu - reduce retentia de apa, calciu, fluor, siliciu, fosfor, crom, mangan, fier, germaniu, etc. Are rolul de a echilibra toate mineralele din organism care au nevoie de sustinere.
Sarea de Himalaya poate fi folosita pentru curatarea sinusurilor, in inhalatii, in tratarea afectiunilor respiratorii, ca sare de baie cu efect detoxifiant, sub forma de comprese pentru diversele iritatii ale pielii, etc. Ea asigura echilibrul pH-lui celulelor in special al celor cerebrale, prevenind procesele de imbatranire, mentine nivelul optim de apa din organism, previne venele paianjen pe picioare si coapse, asigura o respiratie mai buna, iar in combinatie cu apa ajuta la reglarea tensiunii arteriale, fiind indicata si in curele de slabire.
Baia cu sare de Himalaya (circa 1 kg la o cada cu apa la temperatura de 37 grade Celsius, timp de 20 de minute) are foarte multe beneficii fiindca mineralele vor penetra pielea sub forma de ioni, toxinele vor fi eliberate in apa, iar fluxul energetic al corpului va fi activat si echilibrat, iar sistemul imunitar se va intari. Aceste bai sunt recomandate si in ameliorarea afectiunilor pielii, reumatism, afectiuni articulare, gInecologice, activandu-se astfel propriile forte de vindecare ale organismului. Dupa baie ar fi bine ca pielea sa se usuce in mod natural.
Pentru starile febrile sau gripa inmuiati un tricou in saramura obtinuta cu 3 linguri de sare si un litru de apa. Stoarceti tricoul si imbracati-l, dupa care va infasurati intr-un prosop uscat si va acoperiti cu plapuma. Dupa circa o jumatate de ora veti incepe sa transpirati. Ramaneti in pat aproximativ o ora.
Inhalatiile cu saramura timp de 10 minute cu capul acoperit deasupra vasului (5 litri de apa fiarta plus circa 150 g sare) sunt indicate pentru astm, bronsita, infectii ale sinusurilor, etc. Ele se pot face zilnic in functie de starea de sanatate. Sarea de Himalaya poate fi adaugata si in umidificator fiind ideala atat pentru uz alimentar cat si cosmetic.
Sarea de Himalaya e recomandata de bucatarii din toata lumea ca fiind una dintre cele mai valoroase tipuri de sare gourmet.
Ingrediente: sare roz de Himalaya, grunjoasa, 100% naturala.

Sarea roz de Himalaya grunjoasa este 100% pura, naturala si nerafinata, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai benefice varietati de sare din lume.

Specificatii:
Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura