Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sare Celtica fina, 100% naturala, 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Cod produs
835
Out Of stock
Descriere
Sare Celtica fina, 100% naturala, 500g. Sarea Celtica are in compozitie cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale sarii celtice este echilibrarea nivelului de electroliti in organism. Electrolitii sunt substante care ajuta la transmiterea semnalelor electrice in corp si la mentinerea hidratarii celulare.
Consumul de sare celtica poate contribui la mentinerea unui nivel optim de electroliti in organism, prevenind astfel deshidratarea si oboseala.

Sarea celtica are si proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, fiind utila in tratarea unor afectiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau infectii cutanate. De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamatiei articulare.

Consumul regulat de sare celtica poate ajuta la detoxifierea organismului si la imbunatatirea functiei sistemului imunitar. Continutul bogat in magneziu poate ajuta la relaxarea musculara si la reducerea stresului.
De asemenea, sarea celtica poate contribui la mentinerea unui pH echilibrat in organism, prevenind astfel aparitia unor afectiuni cauzate de aciditatea excesiva, cum ar fi artrita, osteoporoza sau probleme digestive.
Ingrediente: Sare Celtica.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Franta.

Sarea de mare celtica este o sare naturala,pura, nerafinata si fara adaos de iod. Pentru extragerea si uscarea ei sunt folosite doar unelte din lemn. Uscarea ei se face in mod natural, la soare. In compozitia ei se regasesc cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare. Sugestie de folosire: pentru uz alimentar si uz terapeutic. Ingrediente: sare de mare celtica.

Specificatii:
Cantitate: 500 g
Tara de provenienta: Franta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura