Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte chimen, bio 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

108 lei Lei
Cod produs
312
Out Of stock
Descriere
Semintele de chimen bio, calmeaza durerile stomacale si sporeste pofta de mancare. Ajuta impotriva crampelor stomacale si a flatulentei

Semintele de chimen provin din Europa mediteraneana, iar apoi s-au raspandit spre Asia Centrala. De obicei, cressc in locurile umede. A fost folosit inca de pe vremea romanilor, fiind considerat un condiment valoros.

Chimenul seminte BIO este considerat unul dintre produsele cu cele mai potente proprietati carminative la nivelul intestinal, fiind mai activ decat anasonul si feniculul.

Efecte terapeutice seminte de chimen: chimenul calmeaza durerile stomacale si sporeste pofta de mancare. Ajuta impotriva crampelor stomacale si a flatulentei. Pentru a prepara un ceai calmant, adaugati 1 lingurita de seminte de chimen intr-o cana de apa fiarta. Din chimenul amestecat cu coriandru si nucsoara se prepara un alt tip de ceai foarte gustos.

Utilizare gastronomie: semintele de chimen bio, sunt utilizate la fripturi, tocanite, varza, varza calita, cartofi, supe si salate. Painea peste care s-a presarat chimen inainte de coacere capata un gust deosebit de gustos.

Ingrediente: seminte de chimen bio din agricultura ecologica.

Semintele de chimen bio calmeaza durerile stomacale si sporeste pofta de mancare. Ajuta impotriva crampelor stomacale si a flatulentei.

Specificatii:

Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura