Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ghimbir pudra, bio 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1063 lei Lei
Cod produs
316
Out Of stock
Descriere
Ghimbir bio, pudra sau pulbere (macinat), se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri

Planta ghimbir a fost cultivata mai bine de patru mii de ani in China si India si a ajuns in Occident cam acum doua mii de ani. Ghimbirul este aproape intotdeauna cultivat din bucati de radacina vie, la fel ca si cartofii.
Ghimbirul pudra bio a fost utilizat ca remediu naturist in toate zonele. Toti cei care nu sunt captivi intr-o cultura tehnologica apeleaza la functia sa sinergica pentru vindecarea racelilor si a gripelor, a starii de greata si a circulatiei proaste.
Proprietati ghimbir BIO pulbere / pudra: analgezic, antiartritic, antibacterian, antidiareic, antiemetic, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, antitusiv, antiviral, carminativ, diaforetic, hipotensiv, imunostimulator, inhibitor al elastazei, sinergic, stimulant al circulatiei.
Ghimbirul pudra sau pulbere BIO, se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri. Se mai poate folosi la prepararea vanatului, a unor sosuri si pateuri, dar intra si in formula de preparare a unui sortiment de bere.
Ingrediente: ghimbir BIO pudra, pulbere (macinat) din agricultura ecologica.

Ghimbir bio, pudra sau pulbere (macinat), se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri.

Specificatii:
Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura