Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ghimbir pudra, bio eco 130g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1461 lei Lei
Cod produs
479
Out Of stock
Descriere
Ghimbir bio, ecologic, pudra sau pulbere (macinat) la borcan, se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri

Planta ghimbir a fost cultivata mai bine de patru mii de ani in China si India si a ajuns in Occident cam acum doua mii de ani. Ghimbirul este aproape intotdeauna cultivat din bucati de radacina vie, la fel ca si cartofii.
Ghimbirul pulbere bio a fost utilizat ca remediu naturist in toate zonele. Toti cei care nu sunt captivi intr-o cultura tehnologica apeleaza la functia sa sinergica pentru vindecarea racelilor si a gripelor, a starii de greata si a circulatiei proaste.
Proprietati ghimbir ECO pudra la borcan: analgezic, antiartritic, antibacterian, antidiareic, antiemetic, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, antitusiv, antiviral, carminativ, diaforetic, hipotensiv, imunostimulator, inhibitor al elastazei, sinergic, stimulant al circulatiei.
Ghimbirul pudra sau pulbere BIO, se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri. Se mai poate folosi la prepararea vanatului, a unor sosuri si pateuri, dar intra si in formula de preparare a unui sortiment de bere.
Ingrediente: ghimbir bio pudra, pulbere (macinat) din agricultura ecologica.

Ghimbir bio eco, pudra sau pulbere (macinat) la borcan, se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri.

Specificatii:
Cantitate: 130 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura