Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scortisoara Ceylon, macinata, pudra, bio 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1479 lei Lei
Cod produs
482
Out Of stock
Descriere
Scortisoara macinata Ceylon bio (pudra/pulbere) la borcan, de natura solara, yang. Este unul dintre cele mai valoroase condimente

Arborele de scortisoara, mereu verde, creste inalt de pana la 10 m, in padurile tropicale uscate din sud- estul Asiei si pe insulele din Oceanul Indian.
Scortisoara bio macinata Ceylon la borcan este de natura solara, yang. Scortisoara valora inainte vreme greutatea sa in aur, fiind apreciata in mod deosebit la greci, romani, persi, egipteni si evrei. Scortisoara Provine dintr-un arbore sempervirescent impozant, originar din india si Sri Lanka, a carui scoarta este utilizata drept condiment.

Scortisoara macinata Ceylon bio are aceste actiuni biologice: antibacteriana, antivirala si citoprotectoare. Poate fi consumata in amestec cu mierea de albine, se poate presara pe iaurturi sau adauga in shake-uri.

Ingrediente: scortisoara macinata pulbere/pudra Ceylon bio (pudra,pulbere) din agricultura ecologica.

Scortisoara macinata Ceylon bio (pudra/pulbere) la borcan este de natura solara. De mii de ani este privit ca afrodisiac si ca unul dintre cele mai valoroase condimente.

Specificatii:

Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura