Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuisoare intregi bio, 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1505 lei Lei
Cod produs
314
Out Of stock
Descriere
Cuisoare intregi bio: au un miros placut, puternic aromat, iar gustul lor este aromatic, intepator, arzator, considerat tonic general si puternic energizant

Cuisoarele reprezinta unul dintre cele mai cunoscute condimente aromatice inca din timpuri stravechi. Incepand cu secolul al XIII-lea, cuisoarele reprezentau un produs vegetal care nu avea voie sa lipseasca din farmacia niciunei manastiri.
Cuisoare intregi BIO cu un miros placut, puternic aromat, aromatic, intepator, arzator, este considerat un tonic general si puternic energizant.
Cuisoarele au aceleasi actiuni farmacologice ca si uleiul volatil doar ca intensitatea este mai redusa. Ca urmare cuisoarele au proprietati antibacteriene, antifungice, antivirale, antihelmintice si antiagregant plachetare. De asemenea, in asociere cu alte extracte vegetale, se mai folosc cuisoare intregi bio ca si tonic, stomahic si carminativ.
Pentru cuisoare bio au mai fost semnalate efecte antiulceroase .
Ingrediente: cuisoare intregi BIO, din agricultura ecologica.

Cuisoarele intregi bio, au un miros placut, puternic aromat, iar gustul lor este aromatic, intepator, arzator si totodata este considerat un tonic general si puternic energizant.

Specificatii:
Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura