Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Quinoa alba, bio 500g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

244 lei Lei
Cod produs
394
Out Of stock
Descriere
Quinoa alba bio, este un aliment care poate fi servit in multe feluri: ca atare, budinca, cereale adaugate in salate, in supe sau sosuri.

Quinoa alba este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm.

Quinoa alba era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau "cereala-mama".

Pe langa proteinele sale unice, quinoa alba bio, ecologica, contine de asemenea, amidon, zaharuri, ulei (continut ridicat in acid linoleic esential), fibre, minerale si vitamine. Boabele de quinoa sunt bogate in vitaminele A, C, D, E, K si vitamine din grupa B-urilor. De asemenea, sunt o sursa buna de fier, calciu, crom, cupru, fluor, iod, magneziu, potasiu, seleniu, zinc. Datorita vitaminelor si mineralelor, quinoa stimuleaza sistemul imunitar.

Quinoa alba bio se prepara intr-un mod asemanator orezului, dar timpul de preparare se reduce aproape la jumatate. Prin preparare, boabele de quinoa cresc in volum de aproximativ patru ori.

Quinoa alba este un aliment care poate fi servit in multe feluri: ca atare, budinca, cereale adaugate in salate, in supe sau sosuri. Quinoa are o textura pufoasa atunci cand este gatita si aroma usoara de nuca o face o alternativa la orez alb sau cuscus.

Quinoa alba poate fi germinata in forma sa bruta pentru a spori valoarea nutritiva, doar 2-4 ore de odihna intr-un pahar de apa curata este de ajuns pentru a incolti si a elibera gazele. Acest proces inmoaie boabele, facandu-le potrivite pentru a fi adaugate in salate si alte alimente reci.

Ingrediente: boabe de quinoa alba bio din agricultura ecologica 500g.

Specificatii:

Cantitate: 500 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura