Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fulgi de drojdie inactiva, bio 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1754 lei Lei
Cod produs
278
Out Of stock
Descriere
Fulgi de drojdia inactiva bio eco: organism unicelular, o tulpina a bacteriei Saccharomyces cerevisiae, bogata in substante nutritive si complexul de vitamine B

Drojdia inactiva este un organism unicelular, o tulpina a bacteriei Saccharomyces cerevisiae, bogata in substante nutritive, respectiv complexul de vitamine B (mai putin vitamina B12), zinc, proteine, acid folic si seleniu. Vitamina B este raspunzatoare de mentinerea unui nivel echilibrat de stres, previne cancerul de pancreas si imbunatateste aspectul pielii.
Drojdia inactiva mai este numita "proteina vegetarienilor" deoarece este o sursa bogata de proteina, avand peste 55% proteina de calitate. Are un continut de 16 aminoacizi si 15 minerale. Fulgii de drojdie inactiva eco intra in categoria proteinelor complexe. Se pot folosi cel mult 4 linguri din fulgii de drojdie inactiva eco pe zi.
Fulgii de drojdie inactiva BIO pastreaza nivelul normal de colesterol, ajuta la buna functionare a ficatului si ajuta la curatarea intestinului.
Fulgii de drojdie inactiva bio au o aroma de nuci si branza (asemanatoare parmezanului) sunt folositi de catre vegani ca inlocuitor al acestuia (in sos nacho si "mac n' cheese") sau pentru perioadele de post.
Pot fi folositi cu incredere in bucatarie pentru a da gust mancarurilor, pentru a imbunatati valoarea nutritiva si ca agent de legare, ca inlocuitor de ou, in chiftelute, perisoare, drob etc.
Ingrediente: drojdie ?i f?ina de grau BIO din agricultur? ecologica, sare de mare.

Drojdia inactiva BIO este un organism unicelular, o tulpina a bacteriei Saccharomyces cerevisiae, bogata in substante nutritive, respectiv complexul de vitamine B

Specificatii:
Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura