Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tarate de psyllium, bio 150g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2056 lei Lei
Cod produs
408
Out Of stock
Descriere
Tarate de psyllium ce provin dintr-o planta care creste mai ales in India si care are excelente beneficii atunci cand vine vorba de sanatate si pierderea in greutate.

Psyllium este o planta care creste mai ales in India si care are excelente beneficii atunci cand vine vorba de sanatate si pierderea in greutate.
Datorita continutului ridicat de fibre spongioase, taratele de psyllium reduc pofta de mancare, imbunatateste digestia si detoxifica organismul, fiind o alegere sanatoasa atunci cand vrem sa scapam de kilogramele in plus. De asemenea, aceste tarate de psyllium ajuta si la tratarea constipatiei, mentin colesterolul scazut si pot sa previna aparitia cancerului de colon.
Deoarece este o planta expandabila, semintele de psyllium se umfla de pana la 20 de ori atunci cand sunt amestecate cu apa, mentinand senzatia de satietate pentru mult timp, ajutand astfel la pierderea in greutate. Nici cand vine vorba de calorii nu este de neglijat, deoarece taratele psyllium contin doar 32 de calorii la doua linguri, suficiente pentru a-ti potoli senzatia de foame, ba chiar pentru a te face sa te simti complet saturata.
Ingrediente: tarate psyllium bio din agricultura ecologica.

Tarate de psyllium, provin dintr-o planta care creste mai ales in India si care are excelente beneficii atunci cand vine vorba de sanatate si pierderea in greutate.

Specificatii:
Cantitate: 150 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura