Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceai Matcha Harmony bio, 30x2g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5865 lei Lei
Cod produs
454
Out Of stock
Descriere
Ceaiul Matcha Harmony bio sau aurul verde este solubil atat in apa rece cat si calda - bogat in clorofila, fibre, ertifi (A, B, C, E), minerale si antioxidanti.

Ceaiul Matcha Harmony bio supranumit "aurul verde" este foarte bogat in clorofila, fibre, ertifi (A, B, C, E), minerale (magneziu, seleniu, crom, zinc), antioxidanti. Ca valoare nutritionala si ca nivel de antioxidanti (catechine: EGCg), o cana de ceai Matcha echivaleaza cu zece cani de ceai verde. Este o pudra ertific obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai care se consuma in intregime. Astfel ertificat beneficiaza de mult mai multi nutrienti decat dupa consumul unui ceai infuzat.

Ceaiul matcha provine din Japonia si este util in lupta cu depozitele adipoase, cu tumorile, accelereaza metabolismul, asigura un ten ertific si da un plus de energie organismului.

Se amesteca continutul unei doze (2 g) in apa plata cu lamaie (rece sau calda), in sucuri ertifi de fructe sau legume sau se poate adauga la alte ceaiuri calde deja preparate.

Ingrediente: ceai matcha bio, din agricultura ecologica.

Ceaiul Matcha Harmony BIO supranumit aurul verde este foarte bogat in clorofila, fibre, ertifi (A, B, C, E), minerale (magneziu, seleniu, crom, zinc), antioxidanti.

Specificatii:

Cantitate: 30 x 2 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura