Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de picioare 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

379 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de picioare bio cu ulei arbore de ceai

Amestecul echilibrat din unt de shea, din comert echitabil si uleiul de migdale dulci garanteaza bogatia, catifelarea si elasticitatea pielii. Actiunea de netezire a ureei impreuna cu cea purificatoare, revigoranta, tonifianta si regeneratoare a uleiurilor esentiale de arbore de ceai si lavanda din Liguria ofera un remediu sigur si eficient pentru picioare.

Mod de utilizare: aplic-o printr-un masaj usor, este suficienta o cantitate mica pentru o mare eficienta. Efectele devin mult mai vizibile in timp odata cu folosirea. Gramaj: 50 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, unt de shea (butyrospermum parkii)*, uree, ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis), gliceril stearat, glicerina, alcool cetearilic, gliceril stearat citrate, ulei de lavanda (lavandula angustifolia)*, ulei de arbore de ceai (melaleuca alternifolia), acetat de tocoferil, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid ascorbic, limonen (lamaie)*.

KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura