Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de corp bio, mediteranean 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

476 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ulei de corp bio mediteranean

Un amestec echilibrat pe baza de ulei de migdale dulci, imbogatit cu ulei de masline organic din Riviera Ligurica si ulei de argan organic din comert echitabil din Maroc. Este parfumat delicat cu uleiuri esentiale naturale si din comert echitabil, are proprietati hranitoare si elasticizante. Zi de zi, confera pielii o noua stralucire, catifelare si elasticitate. Recomandat: copiilor, femeilor insarcinate si in timpul regimurilor de slabire pentru a preveni laxitatea pielii si vergeturile.

Mod de utilizare: zilnic, dimineata si seara, masati produsul pe tot corpul, insistand pe zonele cele mai uscate. Ambalajul de culoarea chihlimbarului il protejeaza de lumina si oxidare. Dozatorul practic faciliteaza dozarea pe piele. Gramaj: 250 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: ulei de migdale dulci (prunus amygdalus dulcis), ulei de argan (argania spinosa)*, ulei de masline (Olea Europaea)*, acetat de tocoferil, lecitina, tocoferol, , palmitat de ascorbil, acid citric, linalol*, limonen*, hexyl cinnamal*,geraniol*, citronelol*, alpha-isomethyl ionone*, cumarina*, citral*, parfum*. KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura