Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel de dus bio citrice si scortisoara 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

298 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gel de dus bio cu citrice si scortisoara

O explozie moale si spumoasa de energie, bazata pe soare. Virtutile mediteraneene ale celor mai parfumate citrice si proprietatile hidratante ale Aloe Arborescens de pe Riviera Ligurica se combina cu puterea hranitoare a zaharului din trestie bio din comert echitabil din Paraguay si cu aroma exotica a scortisoarei.
Mod de utilizare: Potrivit pentru intreaga familie, se aplica pe pielea umeda si se maseaza usor pentru a obtine o spuma placuta. Clatiti cu multa apa. Continuati experienta placerii cu Crema de Corp cu Citrice si Scortisoara pentru o piele moale si catifelata. Gramaj:250ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, poligliceril-4 caprat, glicerina, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, ulei din frunze de scortisoara (cinnamomum zeylanicum), ulei din coaja de portocala dulce (citrus aurantium dulcis)*, ulei din coaja de mandarina (citrus nobilis)*, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid lactic, limonen*, eugenol*. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura