Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de maini 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

298 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de maini bio cu unt de shea

Bogata si cremoasa, se absoarbe rapid, fara a lasa pielea uleioasa. Untul de shea si uleiul de argan din comert echitabil, impreuna cu aloe arborescens din riviera ligurica, au grija de maini alungand amintirea crapaturilor si a rosetei.
Mod de utilizare: aplica crema pe maini, cu un masaj usor, este suficienta o cantitate mica pentru o mare eficienta. Repeta aplicarea in caz de agresiuni externe. Incearc-o si ca impachetare revitalizanta. Gramaj: 50ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, unt de shea (butyrospermum parkii) (BIO)*, ulei de floarea-soarelui (elianthus annuus), dicaprilil eter, gliceril stearat, glicerina, betaina, betearyl alcool, ulei de argan (argania spinosa)(BIO)*, ulei de masline (Olea Europaea) (BIO)*, extract din frunze de aloe arborescens*, acid hialuronic, acetat de tocoferil, alantoina, guma de xanthan, glucozida cetearilica, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric, alcool benzilic, bezoat de sodiu, acid ascorbic, limonen*, citronelol*, parfum*. KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura