Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de corp citrice si scortisoara 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

598 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de corp bio cu citrice si scortisoara

Un amestec de uleiuri esentiale intr-o mangaiere de bunastare cremoasa. Moliciunea untului de shea bio si a uleiului de argan bio si din comert echitabil reda elasticitatea pielii in profunzime. Actiunii nutritive a uleiului de masline bio si a aloe arborescens din riviera ligurica se adauga aromele de citrice si scortisoara total naturale care te invaluie intr-o imbratisare bogata de parfum.
Mod de utilizare: Intinde crema pe intreg corpul dupa dus si de fiecare data cand simti nevoia. Usor de intins si cu uscare rapida, este ideala chiar daca esti in graba! Gramaj: 200 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, palmitat de etilhexil, unt de shea (butyrospermum parkii), ulei de masline (olea europaea), octildodecanol, glicerina, betaina, gliceril stearat citrate, ulei din samburi de strugure (vitis vinifera), alcool cetearilic, gliceril stearat, ulei de argan (argania spinosa)*, ulei din coaja de portocala dulce (citrus aurantium dulcis)*, ulei din coaja de mandarina (citrus nobilis)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, ulei din frunze de scortisoara (cinnamomum zeylanicum), extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, limonen (lamaie), guma de xanthan, acetat de tocoferil, acid benzoic, alcool benzilic, sodium phytate, dehidroacetat de sodiu, lecitina, eugenol*, tocoferol, palmitat de ascorbil, linalol, acid citric, geraniol*, benzoat de benzil, cinnamal*. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 200 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura