Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scrub bio cu cafea pentru corp 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5276 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scrub de corp bio cu cafea

Exfoliant pentru o piele neteda si moale si pentru a reduce imperfectiunile celulitei. Cafeaua este bio din comert echitabil din Chiapas din Mexic si are un efect stimulant si energizant. Iar adaugarea uleiului de argan bio din Maroc si a untului de shea bio de la un ONG din nordul Beninului dau produsului proprietati protectoare si emoliente. Chiar daca are o aroma irezistibila, nu-l mancati! Dar daca se intampla, nu va faceti griji, sunt doar ingrediente naturale!

Completeaza-ti starea de bine cu una dintre pretioasele creme de corp: Mandarine Verzi, Citrice si Scortisoara, Vanilie, Flori de Primavara.

Mod de utilizare: sub dus, pe pielea umeda, maseaza scrubul cu miscari circulare pentru a elimina celulele moarte si a activa circulatia, pe urma clatiti. Daca pielea este deosebit de uscata si descuamata, repeta operatia.

Gramaj:200ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, pulbere din seminte de cafea arabica (Bio)*, stearat de etilhexil, glicerina, alcool cetearilic, gliceril stearat citrate, lauroil sarcosinat de sodiu, unt de shea (butyrospermum parkii)* (Bio), ulei de masline (olea europaea)(Bio)*, gliceril stearat, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, sodium phytate, alcool benzilic, guma de xanthan, acid benzoic, acid dehidroacetic, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 200 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura