Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de corp flori de primavara 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

598 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema bio de corp cu flori de primavara

Lasa-te invaluit de prospetimea unui camp inflorit. Esentele pure se combina cu proprietatile celor mai hranitoare plante din natura: ulei de argan organic din comert echitabil, unt de shea organic si ulei de masline organic din Riviera Ligurica. O placere pentru piele care devine moale, neteda si parfumata. Descoperiti si celelalte parfumuri: Mandarine Verzi, flori de si Scortisoara, Vanilie, 1000 de Dorinte.
Mod de utilizare: Intindeti crema pe tot corpul dupa un dus sau ca pura relaxare. Se intinde usor si se usuca rapid, nu te priva de o imbratisare chiar daca te grabesti! Gramaj:200ml
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, palmitat de etilhexil, unt de shea (butyrospermum parkii), ulei de masline (olea europaea), octildodecanol, glicerina, betaina, gliceril stearat citrate, ulei din samburi de strugure (vitis vinifera), alcool cetearilic, gliceril stearat, ulei de argan (argania spinosa)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, apa de neroli (citrus aurantium amara), extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, apa din flori de tei (tilia cordata), apa din frunze de nalba de padure (malva sylvestris), apa din frunze de hamamelis virginina, extract din flori de galbenele (calendula officinalis), extract din flori de arnica montana (arnica montana), extract din bulb de crin (lilium candidum), amidon din orez (oryza sativa), sodium phytate, alcool benzilic, guma de xanthan, acetat de tocoferil, acid benzoic, acid dehidroacetic, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 200 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura