Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sapun lichid bio cu extract de aloe arborescens 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

436 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sapun lichid bio cu aloe

Curata delicat, cu pH 5,5, pentru curatarea mainilor, a fetei si a corpului. Potrivit si pentru pielea sensibila sau pentru copii. Excelent si ca gel de spalare intim. Cu extract de aloe arborescens din Liguria. Mai pitin folosita decat planta de aloe vera, aceasta planta este mult mai bogata, mai concentrata si mai eficienta. Contine ingrediente foarte active: antrachinone,acid salicilic, molecule de natura fenolica si saruri minerale. Are proprietati calmante, partial cicatrizante, protective, contra radicalilor liberi, anti imbatranire.

Mod de utilizare: folositi o cantitate mica de produs diluand-o cu apa, apoi clatiti. Gramaj: 500 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, glicerina, amidon din orez (oryza sativa), extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid lactic. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 500 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura