Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sapun lichid bio cu lamaie si ulei arbore de ceai 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

436 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sapunul lichid bio

Sapun lichid delicat, cu antibacterian, cu pH 5,5, pentru curatarea mainilor, fetei si corpului. O curatare categorica si parfumata cu ulei esential de lamaie siciliana si ulei de arbore de ceai, zahar din trestie de zahar bio din comert echitabil si extracte de aloe arborescens, de busuioc, de sofran.
Mod de utilizare: folositi o cantitate mica de produs diluand-o cu apa, apoi clatiti.
Gramaj:500ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, glicerina, poligliceril-4 caprat, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, ulei din coaja de lamaie, ulei de arbore de ceai (meleleuca alternifolia), sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid lactic, limonen, citral. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 500 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura