Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel de dus bio 1000 de dorinte 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

298 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gel de dus bio de plante

Concentrat de placere multisenzoriala, greu de rezistat. Spuma moale la atingere si parfum bogat in nuante. Dulceata delicata a zaharului din trestie de zahar din comert echitabil din Paraguay este combinata cu parfumurile lacome de lamaie si vanilina pura, intr-o formula cu agenti tensioactivi delicati care respecta si rasfata pielea. Completati aceasta experienta senzoriala cu Crema de Corp- 100 de Dorinte, pentru un efect catifelat asupra intregului corp.
Mod de utilizare: Se aplica pe pielea umeda, se maseaza si se clateste spuma cu multa apa. Gramaj:250ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, poligliceril-4 caprat, glicerina, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, ulei din coaja de lamaie (citrus limon), vanilina, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid citric, acid lactic, citral, parfum. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura