Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel de dus bio mandarina verde 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

298 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gel de dus bio de mandarina verde

Moale si spumos, dar cu puterea tonificanta a citricelor siciliene. Puritatea absoluta a uleiurilor esentiale de calitate alimentara de mandarina verde si portocala dulce se combina cu ingredientele din Liguria de busuioc, sofran si aloe intr-un amestec spumant si super-hidratant. Agentii tensioactivi deosebit de delicati si dulceata zaharului bio din trestie de zahar din Paraguay il fac si mai potrivit pentru intreaga familie.

Mod de utilizare: Aplicati-l pe pielea umeda, masati pentru a obtine o spuma moale, clatiti cu multa apa si completati experienta cu Crema de Corp - Mandarina Verde pentru o piele moale si catifelata. Gramag:250ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, poligliceril-4 caprat, glicerina, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, ulei din coaja de portocala dulce (citrus aurantium dulcis)*, ulei din coaja de mandarina (citrus nobilis)*, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid lactic, limonen*. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura