Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sampon bio arbore de ceai 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

386 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sampon bio arbore de ceai

Sampon pentru par gras. Daca parul tau se murdareste usor, incearca samponul purificator cu ulei de arbore de ceai (indulcit cu ulei esential de portocala dulce din Sicilia): purifica si reechilibreaza scalpul gras, fara a fi agresiv si fara a usca parul. Extractul de busuioc din Liguria ajuta la purificare si degresare, iar zaharul din trestie bio, din comert echitabil mentine totusi parul hidratat si moale.

Mod de utilizare: umezeste bine parul si aplica o cantitate potrivita de produs in functie de lungimea parului. Clatiti abundent. Gramaj: 250 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, betaina, poligliceril-4 caprat, ulei de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia), extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, glicerina, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, proteina hidrolizata din orez, clorura de guar-hidroxipropiltrimoniu, benzoat de sodiu, alcool benzilic, sorbat de potasiu, acid benzoic, acid sorbic, ulei de portocale (citrus dulcis), acid lactic, limonen*. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura