Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balsam de par spray bio cu ulei de sapote 150ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

546 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Balsam spray bio cu ulei de sapote

Cu o textura usoara, e conceput pentru a oferi elasticitate si stralucire. Uleiul de sapota bio e protectiv si hidratant, folosit de mayasi si azteci. Confera viata noua parului deteriorat si stimuleaza microcirculatia de la nivelul scalpului. In plus formula este imbogatita cu extract de alga bruna, amidon de porumb, siliconi vegetali, extract de aloe, de busuioc si sofran din riviera ligurica care ajuta la descurcarea si emolierea chiar si a parului uscat si cret fara a crea aspect uleios.
Mod de utilizare: pulverizeaza pe parul umed sau uscat, asteapta cateva minute si apoi piaptana-l. Nu clatiti. Combina-l cu sprayul termoprotector cu sapota si crema de par modelatoare cu sapota: rezultatul va fi minunat. Gramaj: 150 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, betaina, behnamidopropyl dimethylamine, diheptyl succinate, capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, ulei de sapota (pouteria sapota)(BIO), extract din alge cystoseira compressa*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, amidon de porumb (Zea Mays), acid dehidroacetic, clorura de guar-hidroxipropiltrimoniu, guma de xanthan, parfum, poligliceril-6 stearat, poligliceril-6 behenate, acid lactic, alcool benzilic, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, gluconolactona, gluconat de calciu. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 150 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura