Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Demachiant bio de ochi bifazic cu ulei de moringa 150ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

476 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Demachiant ochi ultradelicat

Indeparteaza machiajul in mod natural, eficient si fara a arde, gratie uleiului de moringa, biologic si din comert echitabil, numit ?arborele miracol? pentru proprietatile sale extraordinare. Antioxidantii si substantele nutritive precum vitaminele, mineralele si aminoacizii confera acestui demachiant compatibilitate si tolerabilitate maxima cu un rezultat uimitor: demachiere perfecta fara lacrimi!

Mod de utilizare: pune putin demachiant pe o discheta din bumbac hidrofila sau pe un burete de fata si sterge in jurul ochilor: in doar cativa pasi indeparteaza chiar si machiajul waterproof!

Fara clatire. Fara parfum! Gramaj: 150 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, trigliceridele acizilor caprilic/capric, poligliceril-4 caprat, ulei din seminte de moringa (Moringa Oleifera)(BIO)*, carboximetil betaglucan de sodiu, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie) (BIO)*, alcool benzilic, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 150 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura