Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de ochi impotriva cearcanelor si a pungilor 30ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

878 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema bio de ochi pentru cearcane si pungi

Multi-hidratanta cu ulei de argan bio, din comert echitabil, ulei de masline bio din Liguria, acid hialuronic. Cofeina, extractul de aloe arborescens din Liguria si vitamina E dreneaza, dezumfla, tonifica si protejeaza. Fara parfum. Mod de utilizare: aplicati crema pe pielea uscata atingand usor pana cand se absoarbe. Astfel, pielea va fi mult mai ferma si moale.
Gramaj: 30 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, ulei de masline*, propanediol, ulei de argan (argania spinosa), alcool cetearilic, unt de shea (butyrospermum parkii)*, extract din frunze de aloe arborescens*, , hialuronat de sodiu, cafeina, carboximetil betaglucan de sodiu, extract din flori de iasomie (jasminum sambac), extract de flori de paducel (crataegus monogyna), acetat de tocoferil, alantoina, tocoferol, glucozida cetearilica, gliceril stearat, guma de xanthan, dehidroacetat de sodiu, alcool benzilic, fenoxietanol, sorbat de potasiu, lecitina, benzoat de sodiu, palmitat de ascorbil, acid citric. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 30 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura