Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata protectoare 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

768 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata bio protectoare

Pentru pielea sensibila si delicata.Emulsie confortabila si delicata, ideala pentru tenul sensibil, cu rozacee, piele intoleranta si hiper-reactiva. Datorita filtrului solar fizic (protectie 6/8), untului de shea organic si de sustinere, acidului hialuronic, extractului de sofran ligurian si vitaminei E, aceasta crema creeaza un scut de aparare impotriva factorilor externi precum lumina soarelui, schimbari bruste de temperatura si poluare. Fara miros.
Mod de utilizare: masati crema cu miscari circulare pe pielea uscata pana la absorbtia completa; foloseste-l de cate ori vrei si simti nevoia de a avea o piele mai moale.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Gramaj:50 ml
Ingrediente: apa, glicerina, unt de shea (BIO)*, ulei de masline (BIO)*, ulei din seminte de strugure (vitis vinifera), betaina, alcool cetearilic, dicaprilil eter, gliceril stearat, gliceril stearat citrate, octildodecanol, palmitatul de etilhexil, propanediol, sodium PCA, dioxid de titan, hialuronat de sodiu, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, alantoina, acetat de tocoferil, guma de xanthan, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, amidon din oryza sativa (orez), acid citric. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura